Den 27-årige Matteo Darmian rygtes ifølge Calciomercato væk fra Manchester United. Der er ifølge det italienske medie stor interesse fra den italienske storklub Inter Milan.

Af Lasse D. Drescher

Serie A-storklubben Inter Milan har ifølge Calciomercato givet udtryk for, at de skal ud og forstærke sig på back-positionen. Inter har tidligere vist interesse i Paris Saint-Germains back Serge Aurier.

(Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Nu skriver det engelske medie at Inter har droppet interessen i Serge Aurier. Det er fordi Inter er begyndt at vise interesse i Manchester United-spilleren Matteo Darmian, frem for den 24-årige Serge Aurier.

Den 27-årige italiener Matteo Darmian skiftede til Manchester United tilbage i 2015. Darmian kom fra den italienske klub Torino. Den italienske back har dog ikke fået det gennembrud, som han formentlig havde håbet på.

Hvilken spiller skifter måske til Serie A-storklubben?

Calciomercato skriver samtidig at Serge Aurier har givet udtryk for, at han ikke ønsker at spille i andre ligaer end to. De to som Aurier ønsker at spille i, er enten i Ligue 1 eller i den engelske Premier League.

Matteo Darmian får spilletid, men han er ifølge flere medier ikke det sikre førstevalg for José Mourinho.

Læs også: Liverpool får konkurrence i kamp om Southampton-stjerne