Southampton-kaptajnen og stjernen Virgil van Dijk rygtes endnu engang væk, fra den engelske storklub. Nu skriver engelsk medie at der er interesse, fra to Premier League-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Daily Mirror skriver at Chelsea har interesse i en spiller, som tidligere er blevet rygtet mod Liverpool meget. Det er Southampton-stjernen Virgil van DIjk, som nu rygtes mod Stamford Bridge, frem for Anfield.

(Photo by Michael Steele/Getty Images)

Den 26-årige hollandske midtstopper har været en af Southamptons største stjerner. Samtidig med at hollænderen er blandt Premier Leagues bedste midterforsvare.

Det engelske medie mener at Chelsea formentlig byder på Virgil van Dijk, i løbet af den kommende uge. Mediet mener samtidig at det kan være Liverpool for alvor viser interesse igen, og de måske smider et bud mod Southampton.

Daily Mirror skriver samtidig at 26-årige Virgil van Dijk kan forstærke begge de engelske klubbers defensiv. Liverpool og Chelsea har i første sæsonkamp lukket mål ind, og for mange mål må man indrømme.

Liverpool spillede 3-3 på udebane mod Watford. Chelsea derimod tabte hjemme 2-3 til Burnley, og Chelsea fik to spillere udvist samtidig. Derfor tyder det på at Virgil van Dijk kunne være solid, for de to klubber.

Er det en fair pris for Southampton-profilen?

Den hollandske midterforsvar koster en del, hvis klubberne ønsker at hente ham væk fra Southampton. Daily Mirror skriver at Southampton-profilen koster omkring 410.000.000 kroner.

Dog understreger Daily Mirror samtidig, at der er en del ekstra tillæg som kan ende oveni prisen på Virgil van Dijk.

Læs også: Sådan hentede vi Matic