Franske Arsene Wenger ønsker at trimme truppen, inden sommerens transfervindue lukker i om et par uger. Det betyder, at flere spillere skal forlade Emirates Stadium.

Af Anders Lang Jensen

Photo by Serena Taylor/Newcastle United via Getty Images

Truppen er for stor på nuværende tidspunkt for London-klubben, der i første runde, af den netop startede Premier League, vandt over Leicester med 4-3 fredag aften i den store åbningskamp. I selv samme første runde spillede nyoprykkede Newcastle mod Tottenham, men tabte hjemme 2-0.

Netop holdet på St. James Park i det nordlige England pønser, på flere transfers inden sommervinduet lukker. Manager Rafa Benitez har tidligere udtalt, at han langt fra er tilfreds med antallet af nye spillere i truppen. Niveauet er for lavt ifølge den spanske manager.

Photo by Clive Rose/Getty Images

Derfor kan der muligvis handles hos Arsenal inden længe. Overskudslageret i London er højt ønsket hos blandt andre Benitez. Helt nøjagtigt har den tidligere Liverpool-manager fortalt ledelsen hos Newcastle, at man skal hente Jack Wilshere og Lucas Perez. Det melder The Mirror.

De to Gunners-spillere er ikke faste mænd på Arsene Wengers mandskab, og derfor kan et exit meget vel ligge i kortene. Engelske Wilshere var sidste sæson på lån hos Bournemouth, og det forventes, at den skadesplagede englænder skal finde en permanent aftale væk fra Arsenal.

Spanske Perez kom til London for blot et år siden fra La Liga-klubben Deportivo la Coruna, men opholdet i det nordlige London har ikke være en dans på roser. Ifølge en lang række engelske aviser skifter den spanske angriber væk fra The Gunners denne sommer muligvis på en lejeaftale.

Den kommende arbejdsgiver for de to reserver hos Arsenal kan altså inden længe være storklubben i nord, der er rykket på i den bedste engelske række igen efter et sort år i den næstbedste række, The Championship.