Arsenal-legenden mener ikke at en af Arsenals vigtigste spillere, har en undskyldning for at underpræsterer. Özil underpræsterede meget i nederlaget til Manchester City, hvis man spørger Arsenal-legenden.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-legenden Ian Wright, mener ikke at Arsenal-stjernen Mesut Özil præsterede godt nok, i Arsenals nederlag til Manchester City på Etihad Stadium.

(Photo: Getty Images)

(Photo: Getty Images)

Ian Wright mener samtidig at Mesut Özil bør hæve niveauet, i næste Arsenal-kamp mod West Bromwich på Boxing Day. Wright mener nemlig at Arsenal kan få problemer mod West Bromwich, hvis Özil og nogle af de andre vigtige spillere underpræsterer.

Ian Wright udtaler følgende til Goal:

“Vi kender alle Mesut Özil’s kvaliteter. Han har ingen undskylding, for den skuffende præstation han havde mod Manchester City på Etihad. Jeg forsøger ikke at sige, at vi skal se på alt Mesut laver, og se om det er godt. Det får vi intet ud af.

Derimod skal vi følge hans chanceskabelses-evne og så følge den fantastiske fremgang periode Arsenal er inde i.

Kan Mesut få sine ideer ud i spillet igen, så skal vi nok ramme topniveauet igen. Alexis spiller godt, så med Mesuts kloge hoved, så skal der nok komme mange chancer og scoringer.”

Læs også: Mourinho har fået nok: Vil sælge stjernespiller for en slik