Lørdagens Premier League opgør mellem Liverpool og Arsenal ser ud til at blive en spændende én af slagsen. Med kun 5 point fra en Champions League billet og én udekamp med rent mål fra en ny klubrekord, er Liverpool mere end klar til imorgen at tage turen til Englands hovedstad. Arsenal har travlt med at få overhalt et Manchester City hold, og få lagt afstand til et flyvende Manchester United hold. Der er derfor meget på spil ud over blot æren i lørdagens PL opgør.

Holdenes statistiker

Arsenal har, sammen med Manchester City, scoret flest mål på hjemmebane end nogen andre hold i Premier League denne sæson.
Til gengæld har Liverpool ikke lukket nogen mål ind på udebane siden d. 14 december, hvor Robin van Persie scorede på Old Trafford.
Arsenal har kun tabt 2 kampe ud af de seneste 15 Premier League opgør.
Kun Everton har formået af at forhindre Liverpool i at score i de seneste 14 PL kampe.
I de seneste 10 opgør mellem de 2 hold har Arsenal vundet 4, Liverpool vundet 2 og der er blevet spillet uafgjort 4 gang. Så selv om det peger lige så meget mod en uafgjort som en sejr, så er der ingen tvivl om, at det bliver målrigt.

Betting hjemmesiderne er enige

Lørdag kl 13.45 er der kickoff på Emirates Stadium. Men hvem er farvoriter? Skal man fælge betting hjemmesiderne Bet365, Betfair og Ladbrokes så er Arsenal klart farvoriterne. Alle tre hjemmesider giver ca. 1.85-1.9 igen på en hjemmebanesejr til Arsenal og ca. 4.5-4.6 igen på en udebane sejr til Liverpool.