Den 25-årige Arsenal-spiller Jack Wilshere har i en lang periode, været rygtet væk fra den engelske storklub. Der meldes ifølge engelsk medie stor interesse i Wilshere, fra tyrkisk fodbold.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Theshortfuse skriver at Arsenal-midtbanespilleren Jack Wilshere var tæt på at forlade Arsenal denne sommer. Det var ifølge mediet tæt på at Jack Wilshere havde skiftet til den tyrkiske klub Trabzonspor.

(Photo: Getty Images)

Der meldes dog senest om at en af Trabzonspors konkurrenter, har stor interesse i at hente den 25-årige Jack Wilshere til klubben. Den tyrkiske klub som også jagter Arsenal-spilleren Jack Wilshere er Fenerbahce.

Der har været skrevet lidt om at Jack Wilshere formentlig kunne skifte til Fenerbahce, og blive genforenet med tidligere Arsenal-spiller. Det er den hollandske angriber Robin Van Persie, som i de seneste par sæsoner har optrådt for Fenerbahce.

Det forventes nemlig ikke at jack Wilshere har en fremtid foran sig, hos den engelske storklub Arsenal. Wilshere var i sidste sæson udlejet til Premier League-klubben Bournemouth, men det er ikke blevet til nogen permanent aftale.

Forlader englænderen Emirates Stadium?

Det forventes nu ifølge det engelske medie, at Jack Wilshere formentlig forlader Premier League-storklubben. Det meldes at det formentlig er Fenerbahce som er i førersædet, i jagten på Jack Wilshere.

Læs også: Kroatisk stjerneskud rygtes mod Premier League-klub