Det er den 19-årige kroatiske midtbanespiller Lovro Majer, som rygtes væk fra den kroatiske klub Lokomotiva Zagreb. Der er iføgle engelsk medie, størst interesse i Lovro Majer fra Premier League-klubben Everton.

Af Lasse D. Drescher

Den 19-årige kroatiske midtbanespiller Lovro Majer rygtes ifølge mediet Royalbluemersey mod Premier League-storklubben Everton. Den unge kroat har været velspillende for det kroatiske hold Lokomotiva Zagreb.

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Ronald Koeman har i løbet af sommerens transfervindue handlet solidt ind, og der er blevet tilføjet omkring otte spillere til Everton-truppen. Den 19-årige midtbanespiller meldes ifølge mediet, til at blive et af de næste store talenter.

Mediet melder samtidig at det ikke kun er Everton som har fået øjnene op, for den unge kroatiske midtbanespiller. Atletico Madrid, Sampdoria og Seville skulle også have scouts til at kigge på Lovro Majer.

Lovro Majer vandt i sidste sæson titlen som den bedste unge spiller, i den kroatiske liga. Det blev i sidste sæson til 31 kampe for Lokomotiva Zagreb, og i de kampe formåede Lovro Majer at lave fem mål og 13 assist.

Ung kroat rygtes mod europæiske storklubber

Det forventes dog ikke at Lokomotiva-spilleren kommer til at koste meget, da han på nuværende tidspunkt ikke er så velkendt. Lovro Majer er dog i kikkerten hos mange europæiske klubber, og derfor må det understreges at kroaten kan komme til at koste i sidste ende.

Læs også: Vildt: Dette vil Inter gøre for at holde fast i stjernespiller