Serie A-storklubben Inter Milan vil ifølge engelsk medie gøre hvad de kan, for at holde fast i den 24-årige argentinske angriber Mauro Icardi.

Af Lasse D. Drescher

Den italienske storklub Inter Milan har ifølge engelsk medie fået mange penge i kassen, og derfor er der store ting i vente. Mediet Talksport mener at Inter vil forhøje den argentinske angriber Mauro Icardis frikøbsklausul, med meget.

(Photo by Claudio Villa – Inter/Inter via Getty Images)

Det meldes dog ikke hvad frikøbsklausulen ligger på, på nuværende tidspunkt. Den 24-årige argentiner har været inter Milans store angrebsstjerne i en lang periode, og han er samtidig Inter Milan-kaptajnen.

Det meldes at Inter Milan skulle have interesse i at give Mauro Icardi en kæmpe lønforhøjelse. Samtidig med at de så vil forhøje frikøbsklausulen til meget høje tal. Det tal der er tale om ligger på omkring 1.550.000.000 kroner.

Inter vil for alvor holde fast på stjerne

Det engelske medie understreger at det er en absurd høj klausul, som Inter Milan gerne vil sætte på den argentinske angriber. Det tyder for alvor på at Inter Milan de ønsker at holde fast i den argentinske angriber.

Læs også: Real Madrid-profil fastslår: Jeg har ingen planer om at forlade Madrid