Den 21-årige Real Madrid-spiller Marco Asensio rygtes mod den franske storklub PSG. Den spanske landsholdsspiller afsløre samtidig at han ikke ønsker et skifte væk fra den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie Talksport skriver at Real Madrid-spilleren Marco Asensio skulle have, afsløret hvad hans frikøbsklausul ligger på. Der har været tale om hvad klausulen på Marco Asensio lå på, og nu er det ifølge mediet blevet afsløret.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Den 21-årige har for alvor fået sit gennembrud hos den spanske storklub, og derfor er der stor interesse i Real Madrid-spilleren. Det har for det meste været Ligue 1-storklubben Paris Saint-Germain som har vist interesse.

Marco Asensio skulle ifølge Talksport have udtalt, at han har en frikøbsklausul på omkring 590.000.000 kroner. Samtidig med at Asensio afsløre at han har en frikøbsklausul, fortæller den unge Real Madrid-spiller samtidig at Asensio fortæller at han ikke forlader Real Madrid.

Kan man forstå den spanske Real Madrid-spillers tankegang?

Den spanske Real Madrid-spiller fortæller altså at han ikke har nogen planer om at forlade den spanske storklub. Asensio fastslår også at han ikke kan se hvorfor han skulle skifte til en klub som PSG. Nu hvor han har det godt, og får spilletid hos Real Madrid.

Læs også: Brøndby-flop afslører: Tjente rigtig gode penge