Den 24-årige Arsenal-spiller Alex Oxlade-Chamberlain rygtes igen væk fra Arsenal. Det hænger sammen med at Chelsea skulle stå klar, med et nyt bud på den hurtige kantspiller.

Af Lasse D. Drescher

Den 24-årige Arsenal-kantspiller Alex Oxlade-Chamberlain har i en længere periode været rygtet væk fra Arsenal. Det hænger også sammen med at englænderens kontrakt med Arsenal udløbet om et års tid.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Derfor skal Premier League-storklubben og Oxlade-Chamberlain blive enige om, hvad der skal ske. Enten bliver kontrakten forlænget, ellers bør Arsenal sælge Alex Oxlade-Chamberlain for at sikre sig de penge de kan.

Der har været interesse i Oxlade-Chamberlain fra flere klubber, men det er ifølge Mirror primært Chelsea som har vist interesse. Det engelske medie skriver samtidig at Chelsea skulle stå klar med et nyt bud, på den engelske kantspiller.

Pengesummen som Chelsea skulle stå klar til, at sende mod Emirates Stadium er omkring 285.000.000 kroner.

Hvad bør den engelske kantspiller gøre?

Mediet Mirror understreger samtidig at Alex Oxlade-Chamberlain skal overveje hvad han vil, og hvad han gør. Chamberlain har selvfølgelig brug for spilletid, og det er så spørgsmålet om han kan få nok af det, hos Arsenal.

Læs også: Swansea tæt på tidligere angrebs-stjerne