Den 32-årige franske Arsenal-spiller Mathieu Debuchy får på ingen måde spilletid hos Premier League-klubben Arsenal. Debuchy var ifølge det franske medie L’Equipe tæt på et skifte til Ligue 1, men det glippede i sidste øjeblik.

Af Lasse D. Drescher

Det franske store medie L’Equipe skriver at de ved hvorfor skiftet for Arsenal-spilleren Mathieu Debuchy ikke gik igennem. Debuchy var ifølge mediet tæt på at forlade Arsenal, til fordel for den franske klub Nice.

(Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Skiftet gik dog ikke igennem, og derfor spiller den 32-årige franskmand stadig hos Premier League-storklubben Arsenal. Mathieu Debuchy får dog ingen spilletid hos Arsenal, og det er formentlig derfor han godt ville væk fra Emirates Stadium.

Det endte dog i sidste ende ud med at Ligue 1-klubben Nice, skrev under med en anden fransk højreback. Det er den 33-årige Christophe Jallet som altså skrev under med Nice, før at Mathieu Debuchy formåede at gøre det, skriver L’Equipe.

Har den franske højreback brug for spilletiden?

Det franske medie skriver at der er mange, som ikke forstå at Mathieu Debuchy er utilfreds med at befinde sig hos Arsenal. Men det handler jo om at Debuchy på ingen måde får spilletid hos Arsenal.

Nu hvor Debuchy er 32 år gammel, så forventes der ikke at være mange år tilbage. Derfor skal den franske højreback ud og have spilletid, så han ikke bare sidder og glor på bænken i resten af hans karriere.

Læs også: RB Leipzig-stjerne klar til at forlade klubben: Hvis der kommer et bud fra storklub