Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Arsenals tyske midtbanespiller Mesut Özil tror fuldt og fast på chancen for at bringe mesterskabet hjem til den røde side af Arsenal. Men det kræver først og fremmest, at Arsenal ikke selv snubler mere, siger han.

Leicester er pt. Premier Leagues førerhold, med Tottenham og Arsenal lige i hælene. På trods af pointdifferencen (11 point), ser Mesut Özil det ikke som en umulighed, at Arsenal skulle blive mestre i denne sæson.

Læs også: Butland har ingen medlidenhed: Vil være førstevalg

“Jeg synes ikke det er umuligt. Selvom der kun er få kampe tilbage, mangler Leicester at møde nogle af de store hold.”

Han understreger dog vigtigheden omkring det, at Arsenal ikke må snuble yderligere i denne sæson, hvis de skal have nogen som helst chance.

Læs også: Liverpool-stjerne: Jeg overvejer at stoppe på landsholdet

“Vi skal uanset hvad ikke tillade os selv at snuble mere. Håbet om titlen er der stadig og vi har bestemt spillerne til det.

Men Leicester fortjener at være deroppe. De kæmper for hvert eneste point, i hver kamp de spiller. Man kan tydeligt se, at spillerne vil opnå noget. Selv har vi ikke haft fokus i alle kampe, og det kan man ikke tillade sig i Premier League, for her er alle hold vanskelige at møde.”

Arsenal skal hjemme på Emirates i kamp mod Watford FC på lørdag klokken 16. En kamp som du kan se på både TV3+ og 6’eren.

Læs også: AS: Real Madrid klar med 745.000.000 kroner for dette unge stjerneskud