Den 22-årige Arsenal-stjerne Hector Bellerin rygtes endnu engang væk fra Premier League-storklubben Arsenal. Det er denne gang ikke FC Barcelona som viser interesse, men den italienske gigant Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Arsenal-forsvarsspilleren Hector Bellerin er en af Arsenals største stjerner, samtidig med at han er en af verdens bedste backs. Den spanske højreback har tidligere været sat i forbindelse med FC Barcelona, det rygte er dog faldet lidt til jorden.

(Photo: Getty Images)

Det engelske medie Teamtalk skriver at den 22-årige Arsenal-stjerne ifølge mediet rygtes væk fra Emirates Stadium. Klubben som viser interesse i Hector Bellerin, er den italienske gigant Juventus.

FC Barcelona og Hector Bellerin har været et meget hot emne, i løbet af de seneste to transfermarkeder. Nu meldes det som sagt, at Juventus har planer om at betale hvad det kræver, for at sikre sig Hector Bellerin.

Ifølge det engelske medie har Juventus budt omkring 325.000.000 kroner. Det forventes dog at Arsenal vil kræve mere for den unge spanske forsvarsspiller.

Har Juventus brug for endnu en forstærkning?

Dog må mediet samtidig understrege de ikke helt ved hvorfor, Juventus lige pludselig melder interesse i Arsenal-profilen. Juventus har Stephan Lichtsteiner og Dani Alves i klubben, og derfor forstår mediet ikke at Juventus vil hente den tredje højreback til klubben.

Læs også: Tidligere United-profil udlejes til Serie A-storklub