Den 30-årige portugiser Nani er ifølge et medie udlejet, fra den tyrkiske klub Fenerbahce mod den italienske storklub Lazio. 

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige portugisiske kantspiller Nani, har ifølge Sport360 forladt Valencia, for at tilbringe en sæson hos Serie A-storklubben Lazio. Dog meldes der ikke noget om en frikøbsklausul, og derfor må det forventes at det ikke er konkluderet ifølge mediet.

(Photo by VI Images via Getty Images)

Den portugisiske kantspiller spillede hos Manchester United i perioden 2007 til 2015. Det blev til omkring 150 kampe for Manchester United og nogle mål og assist. Nani har siden han forlod Manchester United gået lidt ned i niveau.

Det er formentlig både fordi at Nani er blevet ældre. Mediet mener samtidig at det formentlig primært er sket fordi Nani skiftede til den tyrkiske storklub Fenerbahce. Nani var før ankomsten til Fenerbahce udlejet til hans tidligere klub Sporting.

Nani er stadig en af portugals største stjerner

Den 30-årige portugiser Nani må understreges, at være en af portugals største stjerner på landsholdet. Den italienske storklub har annonceret Nanis ankomst med en video, på deres officielle Twitter-profil.

Læs også: Real Madrid-spiller rygtes mod Serie A-gigant