Den unge kroatiske Real Madrid-midtbanespiller Mateo Kovacic, rygtes ifølge det spanske medie Don Balon mod den italienske storklub Juventus.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige Real Madrid-spiller Mateo Kovacic rygtes fortsat væk fra den spanske storklub. Der er ifølge det spanske medie Don Balon stor interesse i den kroatiske midtbanespiller, fra den italienske storklub Juventus.

(Photo: Getty Images)

Premier League-storklubben har ifølge det spanske medie, vist stor interesse i den kroatiske midtbanespiller. Kovacic har ifølge mediet et ønske om mere spilletid, og der er tvivl om hvor vidt kroaten kan få sit ønske opfyldt hos Real Madrid.

Derfor kunne et skifte væk fra den spanske gigant, være en mulighed for spilletid og personlig udvikling. Serie A-storklubben Juventus har allerede forstærket midtbanen med spillere som Blaise Matuidi, Juan Cuadrado og Fernando Bernardeschi.

Er det en fair pris for den unge kroatiske midtbanespiller?

Juventus er ifølge det spanske medie klar på lige at komme med det sidste bud, i jagten på den 23-årige Mateo Kovacic. Prisen for Mateo Kovacic ligger ifølge Don Balon på omkring 370.000.000 kroner.

Den unge kroatiske midtbanespiller skiftede til Real Madrid fra Serie A-klubben Inter Milan, for to års tid siden.

Læs også: Premier League-storklub jagter fortsat FC Barcelona-spiller