Den 30-årige FC Barcelona-spiller Arda Turan rygtes igen væk fra Camp Nou. Der er fortsat stor interesse i tyrkeren fra Premier League.

Af Lasse D. Drescher

Den 30-årige FC Barcelona-spiller Arda Turan har i en lang periode været rygtet væk fra den spanske storklub. Der er ifølge det spanske medie Sport, stor interesse i Arda Turan fra Premier League-storklubben Arsenal.

(Photo by Alex Caparros/Getty Images)

Arsenal har tidligere vist stor interesse i den erfarne tyrkiske midtbanespiller. Nu meldes det at der er kommet prisskilt, på den 30-årige tyrkiske FC Barcelona-spiller. Prisen lyder ifølge mediet på omkring 195.000.000 kroner.

FC Barcelona har ifølge det spanske medie for nyligt gjort det klart, at der vil være flere spillere som forlader klubben. Arda Turan kan ifølge Sport være en af de spillere, som FC Barcelona kan hive lidt penge hjem på.

Den tyrkiske storklub Galatasaray har også tidligere vist interesse, men det forventes ikke at de er klar til at betale samme sum penge som Arsenal er. Arda Turan fik 30 kampe for FC Barcelona i sidste sæson, og det blev til 13 mål og syv assist.

Den erfarne FC Barcelona-spiller levere hver gang

Derfor må det understreges at selvom den nu 30-årige tyrkiske midtbanespiller, har lidt problemer med skader. Så kan den erfarne spiller stadig levere når det er, at han er på banen og får chancen.

Læs også: Officielt: Premier League-klub henter Renato Sanches