Ifølge ukrainske rygter, så har Arsenal næsten sikret sig Andriy Yarmolenko fra Dynamo Kiev.

 

Arsenal har ifølge ukrainsk medie “outlet sport” budt 170.000.000 kroner for Andriy Yarmolenko, og det er et bud som Dynamo Kiev er tilfredse med, ifølge outlet sport.

Der har været rygter om at Yarmolenko skulle til Everton, også fordi Yarmolenkos agent Vadim Shabily har været spottet på Goodison Park. Vadim Shabily fik endda taget et billede med Robert Martinez.

Arsenal har i løbet af januar været på markedet, ude efter talentfulde midtbanespillere, så man kunne få erstattet Mikel Arteta, Tomas Rosicky, og Matthieu Flamini, da deres kontrakter udløber i denne sæson. The Gunners har allerede fået egypteren Mohamed Elneny, fra FC Basel.

Andriy Yarmolenko i duel med Chelseas Oscar.  (Photo by Clive Rose/Getty Images)

Andriy Yarmolenko i duel med Chelseas Oscar. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

26-årige Andriy Yarmolenko skrev under på en fem-årig kontrakt sidste sæson, men grundet hans seneste form har mange europæiske hold vist interesse, ifølge Daily Star.

Yarmolenko har scoret 76 mål i sine 187 kampe for Dynamo Kiev, og det tyder på at Dynamo Kiev træneren Sergei Rebrov, har accepteret at Yarmolenko forlader dem.

Sergei Rebrov sagde følgende:

“Jeg kan se de fremskridt Yarmolenko gør, og flere hold fra de store europæiske ligaer er interesseret i Andriy. Og vi vil selvfølgelig ikke holde ham tilbage”

Hvis denne handel går igennem, er det en god ting for Arsenals fans, fordi Wenger startede ud med at sige at januar transfervinduet ville blive et “travlt” vindue.

Læs også: Boateng er den vigtigste brik i Guardiolas system