Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images

Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images

Arsenal er efter sigende ude efter den kroatiske Inter-spiller, Marcelo Brozovic, og ifølge mediet Tuttosport, er spilleren førsteprioritet for englændernes sommertransfervindue.

Ifølge Tuttosport vil Inter hente Brozovic til klubben fra Dinamo Zagreb, hvor han pt. er lejet ud fra, og sælge spilleren øjeblikkeligt til Arsenal.

Tuttosport rapporterer også, at Inters direktør, Pietro Asulio flyver til London i denne uge for at påbegynde forhandlingerne med Arsenal.

Gunners har dog ikke behov for det helt store materiale på midtbanen, hvor man allerede er godt besat, men spillere som Mathieu Flamini, Tomas Rosicky og Mikel Arteta forventes alle at forlade klubben til sommer.

Selv om Flamini, Rosicky og Arteta alle er vellidte på Emirates Stadium, så er Wenger nødt til at overveje sine muligheder, da de alle har nået toppen af deres fodboldkarriere, og derfor skal blive erstattet med nyt og yngre kød på midtbanen, der sandsynligvis også ville højne niveauet på længere sigt.

Flamini var offer for stor kritik i midtugen, da han begik et straffespark mod Barcelona, kun 47 sekunder efter at være kommet på banen.

En spiller som Brozovic, som er ung, talentfuld og alsidig, er derfor et ideelt indkøb for London-klubber, som er på jagt efter en ung midtbanespiller til sommer.

Han er dog ikke permanent Inter-spiller endnu, og enhver handel vil helt sikkert blive besværlig og kompliceret.

Læs også: Tidligere Real Madrid-stjerne på vej til enten Kina eller USA