Manchester United-spilleren Anthony Martial rygtes til Arsenal eftersom at det ikke er sikkert, Arsenal kan sikre sig Kylian Mbappé. 

Af Lasse D. Drescher

Mediet Metro skriver at Arsené Wenger og Arsenal har stor interesse i at forstærke holdet, til den kommende sæson. Arsenal har jagtet AS Monaco-stjernen Kylian Mbappé i en lang tid, og de fortsætte ifølge Metro.

(Photo by Alex Livesey – UEFA/UEFA via Getty Images)

Den unge franskmand er blevet rygtet omkring i Europa, og Arsenal er klar med pengene ifølge mediet. Arsenal har ifølge Metro dog fundet en mulig plan B, hvis ikke Mbappé bliver hentet til Emirates Stadium.

Den 21-årige Manchester United-profil Anthony Martial er den spiller, som Arsenal vil forsøge at hente til Emirates. Metro skriver at der ikke er nogen tvivl om, at Martial bliver en del billigere end den lidt yngre landsmand Kylian Mbappé.

José Mourinho har tidligere givet udtryk for, at han ikke ønskede at bruge Anthony Martial alt for meget. Derfor har franskmanden været rygtet en del væk fra Manchester United, og nu melder Arsenal sig ind i kampen.

Bør United-profilen forlade Old Trafford denne sommer?

Metro understreger også at Anthony Martial bør overveje hans fremtid, eftersom at Manchester United-træneren Mourinho han offentlig gjorde det klart at Martial ikke er god nok til United.

Anthony Martial blev for omkring to år siden hentet til Manchester United, fra AS Monaco. Den 21-årige franskmand kostede omkring 390.000.000 kroner dengang, og det forventes ikke at United kan lave overskud på et eventuelt salg.

Læs også: Mourinho ignorerer Ronaldo: Vil hente Tottenham-stjerne i stedet