Af Anders Lang Jensen

Cristiano Ronaldo har hapset mange overskrifter de seneste uger med et muligt exit fra kongeklubben i Real Madrid denne sommer. Et skifte hjem til engelske Manchester United har været på tale.

Photo by Michael Regan/Getty Images

Selvom man ikke skulle tro, at sådant et skifte skulle kunne afvises fra Uniteds side, er det nu en realitet, hvis man skal tro de engelske medier denne søndag. Jose Mourinho har nemlig tænkt sig, at afvise en Ronaldo-retur til Old Trafford og i stedet fokusere på engelske Harry Kane. Det skriver Sunday Mirror.

Her skulle den portugisiske manager være klar til at ignorere landsmanden Ronaldo og hans mulige ønsker om et skifte hjem til hans gamle United. Han har ifølge avisen haft samtaler med ledelsen i Manchester-klubben, hvor Mourinho klart har fortalt, at man i stedet skal byde på Harry Kane, der forventes at koste £100m (845 mio. kr.) at hente fra konkurrenterne hos Tottenham.

Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

32-årige Ronaldo har spillet helt suverænt særligt i dette forår, hvor de forskellige turneringer har skulle afgøres. Men alderen spiller en rolle for Mourinho, der hellere vil have yngre blod til truppen og et større udviklingspotentiale at arbejde med.

Kane er ikke den eneste spiller, Mourinho i stedet foretrækker. Spanske Alvaro Morata i netop Real Madrid er stadig et varmt emne på gangene over Old Trafford. Og både Kane og Morata skulle være ønsket af Jose Mourinho. En frontduo med de to unge angribere planlægger Mourinho frem mod den kommende sæson.

Photo by Gareth Copley/Getty Images

En aftale om Morata på £60m (507 mio. kr.) skulle ikke være langt fra en done deal, skriver avisen videre. Dermed mangler Kane bare at forhandle, men om Tottenham er villige til at sælge til en stor konkurrent, melder avisen intet om.