Arsenal har allerede signet Petr Cech på en 115-millioner aftale, men manager Arsene Wenger er bekymret for truppen og dens størrelse, som han mener skal være stærkere, for at London-klubben for alvor kan blande sig i toppen af Premier League. Ifølge det engelske medie metro.co.uk, vil den franske boss altså sælge seks af sine spillere for give fysisk og finansielt plads til et par nye stjernespillere.

Læs også: Se de ny trøjer for Premier League-klubberne her

Ifølge mediet er Arsene Wenger på udkig efter central midtbanespiller og en topangriber, som kan score målene. Disse to køb vil han altså skaffe penge til ved at sælge seks spillere og derudover bruge lidt kapital, som klubben allerede har liggende.

Ingen af de seks spillere, som står for skud, forventes der at få enorme transfersummer for, men Wenger vil reducere lønudgifterne.

Læs også: Officielt: Chelsea henter United-flop på låneaftale

Lukas Podolski

podolski

Tyske Lukas Podolski har længe være ude i kulden i London-klubben og han ser ikke foreløbig ud til at få varmen, og derfor er et skifte ved at være naturligt og måske er det det, der skal til for, at tyskeren igen får gang i karrieren. Faktisk er Podolski allerede blevet købt, og bliver dermed den første af de seks transferlistede spillere, til at forlade klubben. I lørdags indgik Arsenal og den tyrkiske klub Galatasarary en aftale, som binder Podolski til den tyrkiske klub i tre år, og giver Arsenal knap 19 millioner kroner.

 

 

 

Brug piletasterne nedenfor for at komme videre til næste transferlistede spiller

David Ospina

ospina

Lige nu råder Arsenal over tre målmænd, der reelt alle sammen har niveauet til at spille pladsen i buret. Wojech Szsyney har været i klubben længst og har også i denne sæson mere eller mindre været førstevalg. Op til sidste sæson hentede man så David Ospina og han har, i denne sæson ageret pokalturneringsmålmand og backup til polske Szeynys. I dette transfervindue er tjekkiske Petr Cech så kommet til klubben, og ham spår goal.com og flere andre medier, som det nye førstevalg. Derfor rykker både Szeysnes og Ospina ned i rækken, og Opsina er tredjevalg, såfremt han bliver i klubben. Arsenal står altså med et luksusproblem på målmandsposten mellem hele tre målmænd, og det mener Wenger er lige overkanten, da tredjemålmanden, Ospina, hæver cirka samme beløb om måneden, som både andet- og førstevalget. Galatasaray er også her interesserede, så måske vi snart ser endnu et salg fra Arsenal.

 

Carl Jenkinson

jenkinson

Carl Jenkinson er en 23-årig fodboldspiller fra Arsenal, hvis position på banen er højre back. Bare lige, hvis du ikke vidste det. Englænderen, der tidligere har gjort sig i Charlton Athletic, har været meget anonym i sin Arsenal-tid, som startede i 2011 efter skiftet fra netop Charlton. Ikke mange kampe på førsteholdet er det blevet til, og flere eksperter siger, at Jenkinsons gennembrud aldrig kommer. Gennembruddet prøvede Wenger at fremskynde i netop færdigspillede sæson, ved at lade ham leje ud til midterholdet West Ham United, så han kunne få førsteholdsfodbold i benene. Her erobrede Jenkinson hurtigt en fast plads, men gennembruddet er alligevel aldrig kommet, og nu ser det altså ifølge metro.co.uk, ud til, at Jenkinson ikke længere skal være på lønningslisten i London-klubben.

 

Mathieu Flamini

flamini

Lige da Mathieu Flamini kom til Arsenal i 2013, spillede franskmanden som lyn og torden, og styrede midtbanen med hård hånd, næsten så man skulle tro, at han aldrig havde gjort andet. Franskmanden kendte stort set ikke sine nye holdkammerater i London efter skiftet fra AC Milan, og derfor var det ekstra imponerede, at han tog ansvar og gjorde sig positiv bemærket fra første kampfløjt. Herefter er det gået ned ad bakke, skader kombineret med middelmådige præstationer har forhindret ham i en startplads og han er, i takt med i sin alder, falder længere ned i rækkefølgen. Derfor kunne et sidste skifte for den 31-årige midtbanespiller være løsningen, hvilket ligner karrierens sidste chance for fodbold på topniveau. Om han griber chancen på tiden vise.

 

Joel Campbell

campbell

Den nu 23-årige Joel Campbell fra Costa Rica blev hentet til Arsenal i 2011, og dengang var planerne, at angriberen i fremtiden skulle være inde omkring førsteholdet. Nu er der gået godt fire år, og den Costa Ricanske landsholdsspiller har kun spillet meget få kampe for London-klubben. I denne sæson har han ikke fået en eneste. Men Campbell har ikke bare siddet på bænken i disse fire år, han har været udlejet til fire forskellige klubber, senest til Villareal fra januar 2015 til sæsonafslutningen. I forbindelse med denne låneaftale forlængede han kontrakten med Arsenal på ukendt tid, og Wenger sagde i medierne, at Campbell stadig var en del af hans langsigtede planer. Om disse udtalelser var sande, eller om det bare var varm luft for at berolige og give Campbell håb, vides ikke, men vi kan konkludere, at Wenger vil hente en helt ny angriber, og for at gøre plads til ham, kunne Campbell meget vel være fortid på Emirates Stadium.

Brug piletasterne nedenfor for at komme videre til næste transferlistede spiller

 

 Yaya Sanogo

sanogo

Lige så vel som Campbell kan være fortid i Arsenal, kan det lige så godt gå ud over Yaya Sanogo. Franske Sanogo er også angriber, 22 år og har primært ageret reservespiller for Oliver Giroud i denne sæson. Han har spillet en del flere kampe for Arsenal ned Campbell, men uden succes, og det er kun blevet til to mål i 15 kampe for franskmanden. Derudover er Sanogo en helt anden type end Campbell, idet han er en rigtig targetman med sine 191 cm sammenliget med Campbells 178 cm, så er Campbell mere den hurtige og løbestærke angriber. Her kan spillestilen og ikke så meget spillet på banen, altså afgøre, hvem der bliver og hvem der forsvinder. Ligesom Campbell, har Sanogo også været udlejet fra starten af 2015, men han blev i England, da Crystal Palace var hurtige og tilbød angriberen en kontrakt. Her blev det til 10 kampe og nul mål, så vi kan altså heller ikke her snakke om nogen former for succes.