Premier League-storklubben Arsenal viser endnu engang interesse, i velspillende Lyon-stjerne. Det er den 22-årige franskmand Nabil Fekir, som rygtes mod Emirates.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Teamtalk så har Arsenal stor interesse, i en af de større stjerner i Ligue 1. Det er igen storklubben Lyon, som Arsenal kigger mod. Der blev for noget tid siden handlet ind hos Lyon, hvor Arsenal hentede Alexandre Lacazette til klubben.

(Photo by David Ramos/Getty Images)

Den franske angriber Alexandre Lacazette kostede mange penge, og han har da fået scoret. Men Lacazette har ikke for alvor formået at vise, hvorfor han kostede så mange penge, at hente til den engelske storklub.

Spilleren som Arsenal nu jagter, er Lacazettes tidligere holdkammerat, den 22-årige Nabil Fekir. Nabil Fekir har efter landsmanden Alexandre Lacazette forlod Lyon, været den store stjerne som skulle overtage positionen som den målfarlige profil.

I denne sæson har Nabil Fekir spillet 37 kampe for den franske storklub. Det er blevet til syv assist og 22 scoringer. Nabil Fekir forventes ifølge de fleste medier og eksperter, at være et sikkert navn i den franske trup som skal til VM-slutrunden i Rusland til sommer.

Premier League-storklubben Arsenal skulle ifølge mediet, have planer om at kunne sikre sig Nabil Fekir, før at VM-slutrunden fløjtes igang. Da det tyder på at Arsenal skulle have tanker om, at Nabil Fekir formentlig får en solid slutrunde.

Formår Arsenal at sikre sig den unge franske Lyon-stjerne?

Derfor forventes det at Arsenal som sagt, gerne vil sikre sig Nabil Fekir før slutrunden. Før at der er andre storklubber som pludseligt viser interesse, i den unge franskmand. Prisen på Nabil Fekir forventes ifølge Teamtalk, at komme til at ligge på omkring 425.000.000 kroner.

Nabil Fekir har tidligere været rygtet mod Premier League. Det har dog aldrig resulteret i en afsluttet handel, og det forventes at kunne ske til sommer.

Læs også: Torres beskriver stemningen på Anfield: Det var perfekt