Frem mod Champions League-kampen mellem AS Roma og Liverpool, fortælle Fernando Torres om hans debut hos den engelske storklub Liverpool.

Af Lasse D. Drescher

Den spanske angriber Fernando Torres spiller den dag i dag, hos den spanske klub Atletico Madrid. Grunden til at Fernando Torres er relevant nu, er fordi han tidligere har spillet hos Liverpool, som skal spille Champions League-semifinale mod AS Roma i aften.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

34-årige Fernando Torres slog først og fremmest igennem hos Atletico Madrid, og senere gik turen til Liverpool. Hvor Fernando Torres nu går ud og beskriver hvordan det er at spille på Anfield. Når det går godt for den engelske storklub.

Fernando Torres kendte nogle personer hos Liverpool, og derfor skiftede han til PL-storklubben i 2007. I Fernando Torres’ første hjemmekamp på Anfield, var det mod den anden engelske storklub Chelsea, og Torres beskriver hvordan stemningen var.

Torres udtaler følgende om atmosfæren på Anfield:

“Jeg husker stadig min første kamp på Anfield, hvor vi skulle spille mod Chelsea. Atmosfæren var fantastisk, og jeg kunne slet ikke høre noget fordi fansene jublede. Pepe Reina kom op til mig og fortalte mig, at jeg har fortjent det og det er noget jeg skal gå ud og nyde.

Jeg følte i øjeblikket at jeg kunne lave mål i hver eneste hjemmekamp, da alt var perfekt hjemme på Anfield.”

 

Den nu noget ældre og mere erfarne spanske angriber, formåede i 142 kampe for Liverpool, at sende 81 scoringer i netmaskerne. I januar 2011 tog Fernando Torres så turen til London-storklubben Chelsea. Det blev så ikke det skifte som Torres havde håbet på.

Fernando Torres formåede nemlig aldrig for alvor, at slå igennem hos den engelske storklub. Derfor stoppede den vilde udvikling med de mange scoringer for Fernando Torres, i løbet af tiden hos Chelsea.

Læs også: Florentino Perez vender 180 grader: Jeg vil gøre alt for at holde fast i Benzema og Bale