Florentino Perez går nu ud med en melding, som overrasker mange. Da han tidligere har gået forrest i talen om at få Bale og Benzema solgt. Nu vil Florentino Perez gerne holde fast i de to førnævnte spillere.

Af Lasse D. Drescher

Den 28-årige waliser Gareth Bale har i en lang periode været rygtet væk, fra den spanske storklub Real Madrid. La Liga-storklubben har tidligere givet udtryk for, at de gerne ville sælge Gareth Bale.

(Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Daily Star skriver samtidig at det primært har været Madrid-præsidenten Florentino Perez, som har gået forrest i håbet om at få Bale solgt. Men nu meldes det at Florentino Perez er vendt 180 grader, og har ændret holdning.

Florentino Perez skulle nu give udtryk for, at han gerne vil have at Gareth Bale bliver hos Real Madrid. Gareth Bale har i denne sæson blot fået 17 kampe, for det spanske mandskab Real Madrid.

Gareth Bale er i mange situationer blevet fravalgt, til fordel for den 22-årige spanske Real-profil Marco Asensio. Det engelske medie skriver at Premier League-storklubberne Tottenham og Manchester United kæmper, om den 28-årige Gareth Bale.

Florentino Perez har tidligere også været i front, for at Karim Benzema også skulle sælges. Men det har ifølge mediet også ændret sig, eftersom at Florentino Perez har udtalt at han gerne vil have at Benzema og Bale forbliver hos Real.

Florentino Perez udtaler følgende til Daily Star:

“Vi har brug for dem begge, og jeg vil gøre alt jeg kan for at de ikke bliver berørt, af det som medierne skriver. De skal nok blive hos klubben. Jeg ved at alle vores spillere gerne vil spille, men det er ikke muligt.

Beskeden som skal gå ud til alle, ikke bare Bale og Benzema. Den lyder på at vi holder sammen, fordi der er en måneds tid tilbage af sæsonen, og vi må stå sammen.”

 

Læs også: Store erstatninger hos Real Madrid: Tre stjerner rygtes mod den spanske storklub