Der rygtes tre store profiler mod Real Madrid. I samme øjeblik rygtes tre nuværende Real Madrid-spillere væk, fra den spanske storklub.

Af Lasse D. Drescher

Det spanske medie Don Balon skriver, at Real Madrid har stor interesse i tre spillere. De tre spillere der er tale om er AS Roma-målmanden Alisson Becker, Liverpool-stjernen Mohamed Salah og Bayern München-stjernen Robert Lewandowski.

(Photo: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Real Madrid skulle ifølge det spanske medie, have stor interesse i at sikre sig de tre førnævnte profiler. Det meldes at Real Madrid allerede står klar med bud på alle de tre spillere. Det meldes at de har planer om at byde det samme beløb, på de tre spillere.

Det meldes at beløbet vil være omkring 750.000.000 kroner, så derfor vil det samlede beløb være 2.250.000.000 kroner. Det bliver meget dyrt for den spanske klub, men det forvnetes samtidig at de skal sælge ud af nogle af de nuværende profiler.

Nogle af de spillere som allerede nu rygtes væk fra Real Madrid er Keylor Navas, Karim Benzema og Gareth Bale. Dog kan de ikke sælges for et beløb, i nærheden af hvad Real Madrid planlægger og skulle ud og spendere, på tilføjelser til truppen.

Men det står helt klart at Real Madrid har gjort det klart, at de gerne vil forstærke truppen. Det tyder på de vil sælge en målmand, og købe en ny. Det samme vil de på angrebspositionen, og det samme forventes at ske på kanten.

Kan Real Madrid sikre sig de tre førnævnte spillere?

Alisson Becker kunne ifølge mediet Don Balon, formentlig godt blive lokket til Real Madrid. Da han dermed kan komme til at spille med om trofæer hele tiden, og spille på et af verdens absolut bedste mandskaber.

Mohamed Salah og Robert Lewandowski forventes på samme tid, ikke at være så nemme at hente væk fra deres klubber. Men vi har før set hvad der sker, hvis man kan tilbyde en absurd høj løn og nogle gode bonusser.

Læs også: Guillem Balague: Dette kræver Enrique hos Arsenal