21-årige Dani Ceballos rygtes væk fra Real Madrid, og mod Premier League-storklubben Arsenal. 

Af Lasse D. Drescher

Mediet El Confidencial skriver at Arsenal nu kigger på Real Madrid-spiller, som en mulig forstærkning til truppen. Det er den 21-årige midtbanespiller Dani Ceballos, som rygtes væk fra den spanske storklub.

KRAKOW, POLAND – JUNE 30: Dani Ceballos is presented with the trophy for the top scorer during the UEFA U21 Final match between Germany and Spain at Krakow Stadium on June 30, 2017 in Krakow, Poland. (Photo by Nils Petter Nilsson/Ombrello/Getty Images)

Dani Ceballos får ikke meget spilletid for Los Blancos. Det er i denne sæson blot blevet til syv kampe, for den spanske midtbanespiller. Det meldes at Arsenal formentlig kan sikre sig den unge Real Madrid-spiller, for en overkommelig pris.

Grunden til at Arsenal viser stor interesse i Ceballos nu, er ifølge mediet grundet situationen med Jack Wilshere og Aaron Ramsey. Wilshere har nemlig kontraktudløb med Arsenal til sommer, og derfor forsøger Arsenal at få forlænget kontrakten.

Dog tyder det ifølge mediet på, at Premier League-storklubben ikke kan blive enige med Jack Wilshere, lige nu og her. Aaron Ramsey er sammen med Jack Wilshere, nogle af de vigtige spillere på midtbanen, for Arsenal.

Ramseys kontrakt udløber om halvandet år, så derfor vil storklubben genre have sikret sig en forlængelse, hurtigst muligt. Dog er der ifølge mediet, intet som lige nu tyder på at de to Arsenal-spillere er klar til at forlænge, lige nu og her.

Er Arsenal dårlige til at forhandle kontrakter?

Det er formentlig fordi Arsenal tilbyder et mindre beløb, end hvad de to midtbanespillere håber på. Det meldes samtidig ud hvad man forventer prisen. på Dani Ceballos ligger på. Det forventes at han vil koste omkring 225.000.000 kroner, at hente væk fra Real Madrid.

El Confidencial skriver dog samtidig, at de godt kunne se Dani Ceballos spille hos Arsenal. Da han som sagt ikke får meget spilletid hos Real Madrid, og derfor kunne et skifte til Premier League-storklubben være en god mulighed.

Læs også: Brøndby-stjerne: Jeg har afvist Manchester United, Chelsea og Bayern München