Det har været en fornuftig sæson for Brøndby IF. I øjeblikket kan klubben lune sig over at ligge nummer et i Danmarks bedste fodboldrække, Superligaen. En af de store profiler på holdet hedder Simon Tibbling. Han har markeret sig som en af sæsonens bedste indkøb i denne sæson – til stor glæde for Alexander Zorniger og Brøndbys fans.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Det er et cv, som rummer blandt andet FC Groningen, Djurgårdens IF og Brommapojkarna. Ikke så ringe endda. Men det kunne have set endnu bedre ud på Simon Tibblings papir.

Han var et af de mest opsigtsvækkende talenter i Sverige, da han slog igennem. En række af Europas største klubber fik derfor også øjnene op for den svenske midtbanespiller.

Han kunne blandt andet have været havnet i Manchester United.

– To gange var jeg i United. Gang nummer to sad jeg sammen med chefscouten, som fortalte, de ville have mig. Derefter ringede de hjem til mine forældre. De spurgte dem, om jeg kunne komme til klubben, fortæller den nuværende Brøndby-stjerne til Lundhs podcast.

LÆS OGSÅ: Vildt: Sådan blev City-spillerne modtaget af Liverpools fans

Forældrene sagde dog nej. Det samme svar fik Bayern München og Chelsea.

Også Ajax Amsterdam var på banen. Tibbling ville gerne have været af sted til den hollandske storklub. Skiftet blev dog aldrig realiseret.

– Det var en svær periode. Jeg ville egentlig gerne til Ajax. Jeg bestemte for mig, det blev Ajax, hvis jeg skulle væk. Jeg var i Manchester United, Ajax og lidt før det, i Bayern München. Jeg ville gerne til Amsterdam. Desværre blev det ikke til noget, lyder det fra svenskeren i podcasten.

Tibbling har spillet over 60 ungdomslandskampe for Sverige. Han var med, da det svenske U21-landshold vandt EM i 2015. Han har endnu ikke fået debut for Sveriges A-landshold.

LÆS OGSÅ: Vanvid: Manchester United klar med 1.480.000.000 kroner for Liverpools største stjerne