Liverpool tog onsdag imod Manchester City på Anfield i kvartfinalerne i Champions League. Forud for kampen var der ballade i Liverpools gader, rettet mod modstanderne fra Manchester City.

Foto: Anesh Debiky/ITM Group via Gallo Images/Getty Images

Der blev kastet diverse genstande rettet mod flere af Manchester Citys spillere, trænere og personalestab, da de modtog en larmende – men ikke skræmmende – velkomst fra Liverpools fans forud for Champions League-kvartfinalen på Anfield.

Diverse ting og sager, såsom dåser, flasker og romerlys blev kastet mod cheftræner Pep Guardiola, mens hjemmeholdets fans forsøgte at indgyde til frygt i forbindelse med ankomsten af Manchester City-spillerne.

Hjemmefansene havde forberedt en “venlig” trænermodtagelse og en plakater cirkulerede rundt i diverse grupper på de sociale medier blandt fansene. Her blev der appelleret til, at man skulle forsøge at skræmme City væk til Manchester.

LÆS OGSÅ: Vanvid: Manchester United klar med 1.480.000.000 kroner for Liverpools største stjerne

Både City- og Liverpools trænere tog en anderledes vej til stadion. Det havde det lokale politi nemlig foreslået dem at gøre.

Busserne blev omdirigeret, da politibetjentene i området ikke kunne garantere for sikkerheden.

En plakat blev som skrevet før delt på de sociale medier før kampen. Her stod der, at man skulle vise Manchester City præcis, hvad penge ikke kan købe.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ronaldo dopingtestet efter vild kamp i Torino

“Medbring dine romerlys og flag. Bannere og kanonslag. Øl og pyroteknik. Der vil være tusindvis af scouse-stemmer klar til at skræmme dem tilbage til Manchester. De kommer til at løbe med halen mellem benene, førend kampen overhovedet er startet.”

Manchester City kom dog frem til stadionet uden alvorlige problemer – på trods af, at hjemmefansene var samlet før kampen til at lave en frygtindgydende stemning.

LÆS OGSÅ: Bizar regel: Derfor kan Zlatan ikke komme med til VM i Rusland

I skrivende stund er der 20 minutter til kampstart.