Kan Real Madrid virkelig vinde Champions League for tredje gang i træk?

I øjeblikket er de så godt som videre til semifinalen i Champions League, da man på udebane mod Juventus i Torino slog Den Gamle Dame med 3-0 i kvartfinalen.

Foto: Emilio Andreoli/Getty Images

Cristiano Ronaldo – som utvivlsomt er en af de bedste spillere i historien – havde en af sit livs bedste kamp i Torino.

Det tog mindre end tre minutter for ham at score. Han omsatte et indlæg fra Isco til et mål – og så var Real Madrid foran.

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt for Liverpool: Stjernespiller meldes ude resten af sæsonen

Men det var Ronaldos andet mål i kampen, som kommer til at fylde godt i hukommelserne rundt omkring i de fodboldgale europæiske stuer.

Den portugisiske superstjernes saksespark er et af de flotteste mål nogensinde!

Marcelo sørgede for, at Real Madrid får det relativt nemt i returopgøret, da han scorede Real Madrids tredje mål i kampen i slutningen af kampen.

Efter kampen var der billeder fra Real Madrids omklædningsrummet. Her kunne man se stjernespiller på stjernespiller fejre en solid sejr i Torino. Det blev delt på de sociale medier.

Imidlertid manglede en spiller dog – hvor var Cristiano Ronaldo?

Det er sidenhen blevet afsløret, at Ronaldo skulle igennem en test for doping.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Efter dopingtesten gav efter-kamp interviews til en masse journalister. Blandt andet fortalte han ærligt og redeligt, at han ikke havde forventet at score det mål (målet til 2-0).

Dog var Ronaldo hurtig til at flytte fokus væk fra sin egen individuelle kvaliteter. I stedet talte han om holdets samlede indsats ved 3-0-sejren i Italien.

Med den store og vigtige udesejr mod Juventus, er Real Madrid godt rustet forud for returopgøret, der bliver spillet på Santiago Bernabeu den 11. april.