Real Madrids superstjerne leverede tirsdag aften et mål uden lige, da han hjalp sin klub med at sætte den ene fod videre mod semifinalerne i Champions League, da Real Madrid slog Juventus med 3-0 i Torino.

Foto: Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images

Cristiano Ronaldo beviste sig selv tirsdag aften, da han med et brilliant saksesparksmål meget vel sendte Real Madrid videre mod semifinalerne i Champions League.

Den portugisiske superstjerne havde allerede scoret for de forsvarende Champions League-mestre, da han omsatte et indlæg fra Isco til et mål. Dermed kom Madrid foran med 1-0 i det første opgør af kvartfinalerne mod Juventus på Allianz Stadium i Torino.

Og så skete det. I det 64. minut steg han til vejrs for at møde et indlæg fra Dani Carvajal. Der kom nok kraft i saksesparket til at Gianluigi Buffon måtte stå helt hjælpeløs i målet og se til. Det andet mål for portugiseren og det andet for Real Madrid. 2-0 til udeholdet.

Det var så god en afslutning fra Cristiano Ronaldo, at det så ud til, at selv træner Zinedine Zidane måtte se helt målløs til fra sidelinjen. Han kunne simpelthen ikke tro sine egne øjne.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Ronaldo havde allerede gjort historie i løbet af kampen, da han scorede sit 10. mål i træk i Champions League-sammenhæng. Han fuldgjorde aftenen, da han leverede et oplæg til Marcelo, som gjorde det til slutstillingen 3-0.

En fornem føring forud for returopgøret på Bernabeu den 11. april.

De to mål af Ronaldo betyder, at han nu har scoret i 10 af de seneste 11 kampe, han har spillet, heriblandt landskampe. I løbet af de seneste 11 kampe, har han tilmed scoret to mål i 8 af disse. I alt har han scoret 21 mål de seneste 11 kampe.

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt for Liverpool: Stjernespiller meldes ude resten af sæsonen