Der skal renses ud i Liverpool FC til sommer. Således er manager Jürgen Klopp klar til at sige farvel til i alt seks spillere. De kan alle forberede sig på at skulle sige farvel til Anfield. Eller på gensyn?

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Den lokale avis i Liverpool og omegn, Liverpool Echo, skriver, at det forventes, at Liverpool FC har godt gang i svingdøren i det kommende transfervindue.

Echo skriver nemlig, at Jürgen Klopp vil skille sig af med hele seks spillere.

Der er tale om følgende spillere:

Emre Can: Den tyske landsholdsspiller kan kvit og frit forlade Liverpool, såfremt det ikke lykkes parterne at finde frem til en aftale. Juventus og FC Bayern München er efter sigende på rov – begge har meldt deres interesse.

Daniel Sturridge: I øjeblikket spiller den engelske angriber for West Bromwich Albion, da han er udlejet hertil. En skade har dog betydet, at det ikke er blevet til meget spilletid for angriberen, som er på kontrakt hos Liverpool. Hvis alt går vel, skibes han nok af sted til en midterklub i ligaen.

LÆS OGSÅ: Pengeregn: Så meget får Mourinho at købe ind for til sommer

Simon Mignolet: Den belgiske målmand har mistet sin rolle som førstemålmand hos Liverpool. Rollen er i stedet blevet overtaget af en af Klopps yndlingsspillere, nemlig Loris Karius. De manglende minutter på banen kan få Mignolet til at overveje et skifte.

Ragnar Klavan: Den estiske forsvarsspiller er så småt røget ud af Klopps trup – han kan simpelthen ikke bruges mere. Dermed kan han også være en færdig mand på Anfield.

Divock Origi: Den belgiske angriber er for øjeblikket udlejet til Wolfsburg. Han har dog haft det svært ved at spille sig på for Bundesliga-klubben. Det ligner et exit for Divock Origi.

Lazar Markovic: Siden skiftet til Liverpool fra Benfica i 2014 har der ikke været meget glans og succes over serberens ophold på Anfield. I håbet om, at han ville få en opblomstring, besluttede man sig for at leje ham ud til begliske Anderlecht. Det har dog ikke gavnet ham – Markovic kan ikke bruges på Anfield mere.

LÆS OGSÅ: Tør du klikke? ‘Tøffe’ giver dig svaret på, hvem der vinder Superligaen i år