Der er for alvor dømt pengeregn i Manchesters gader. Det ventes nemlig, at både José Mourinho og Pep Guardiola vil spendere stort i det kommende transfervindue.

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Guldet kommer med al sandsynlighed til at havne i Manchester i denne sæson. Pep Guardiola har på fornem vis ført Manchesters blå klub frem til den øverste podieplads.

Det har imidlertid medført misundelse og jalousi hos The Red Devils, der skal forsøge at vriste by-rivalerne fra Manchester City væk fra guldpladsen næste sæson.

Det har Manchester United tænkt sig at bekæmpe med én ting: masser af indkøb. Derfor har manager José Mourinho nu fået en ordentlig bunke penge mellem hænderne frem mod det kommende transfervindue. Det skriver Daily Mail.

LÆS OGSÅ: Tør du kikke? ‘Tøffe’ giver dig svaret på, hvem der vinder Superligaen i år

Avisen skriver videre, at den portugisiske succestræner kan se frem til et abnormt transferbudget på hele 1,7 milliarder kroner.

José Mourinho har angiveligt gjort det klart over for den øverste ledelse i klubben, at han gerne vil have et stort budget at arbejde med for det kommende vindue.

Det har han efter sigende fået støtte til af næstformanden i bestyrelsen, Ed Woodward.

LÆS OGSÅ: OB-reserve har fået 32 minutter på banen i denne sæson: Der er interesse fra Grækenland og Sverige

Med et transferbudget, der på forhånd er angivet til 1,7 milliarder kroner, kan Mourinho dog se frem til endnu flere penge at handle for, hvis han samtidigt sælger ud i truppen.

Det rygtes, at Mourinho har kig på mange spillere i øjeblikket. Blandt andet skulle Jorginho fra Napoli, Alex Sandro fra Juventus, Danny Rose og Toby Alderweireld fra Tottenham, Kieran Tierney fra Celtic og Hector Bellerin fra Arsenal være i kikkerten.

Der er dog også en del spillere på salgslisten hos Manchester United. Det ventes, at man vil skille sig af med Daley Blind, Marcos Rojo og Matteo Darmian.

LÆS OGSÅ: Mens du sov: Zlatan tordner for LA Galaxy i sin første kamp