Superligaen skal nu i gang med sin afgørende fase. Det skal afgøres, hvem der løber med guldet, og hvem der må sande de barske realiteter, og en tur ned i 1. division.

28-12-2004: Sport 2004 – Stig Toefting. (Photo by Lars Ronbog/FrontzoneSport via Getty Images)

Men inden det kommer så vidt, er der selvfølgelig en masse kampe, der skal spilles her i det resterende forår.

Er du fan af enten FC Midtjylland eller Brøndby IF, venter der dig en nervepirrende afslutning på denne sæson. For det har været uhyre tæt mellem de to mandskaber, og det må forventeligt være de aktuelle nummer 1 og 2, der kommer til at kæmpe om en hård kamp om guldet.

LÆS OGSÅ: OB-reserve har fået 32 minutter på banen i denne sæson: Der er interesse fra Grækenland og Sverige

Intet er som sagt sikkert. Helt sikkert er det dog, at ikke begge klubber kan løbe med guldet i denne sæson.

Stig Tøfting har fået en klumme i Ekstra Bladets sportsektion, og her giver han et bud på, hvem der snupper guldet i landets bedste række.

Ifølge den tidligere AGF- og OB-spiller bliver det nemlig Brøndby, som kommer til at fejre mesterskabet. De seneste 20 kampe har man ikke tabt, og Drengene fra Vestegnen har ikke set så skarpe ud i meget lang tid, som de gør nu.

LÆS OGSÅ: Mens du sov: Zlatan tordner for LA Galaxy i sin første kamp

Stig Tøfting tror endvidere, at FC Midtjylland bliver nummer to i denne sæson. Han mener, at midtjyderne har mangler, hvad angår det spillemæssige. Det er især forskellen fra efterårets kampe holdt op med forårets, der bekymrer Tøfting.

Endeligt kommer vi til den sidste plads på podiet. Bronzemedaljerne går til F.C. København. På trods af en dårlig sæsonstart for hovedstadsklubben, så har de fundet fordums storform tilbage – og har allerede sikret sig 18 point i år.

Der venter dermed københavnerne en vigtig kamp senere i dag, når de tager imod den anden direkte bronze-konkurrent, FC Nordsjælland.

LÆS OGSÅ: Gik du glip af vores aprilsnar? Så læs den her