Update: Dette var aprilsnaren for 2018 🙂

Det er netop blevet bekræftet, at den brasilianske superstjerne, Neymar, forlader Paris Saint-Germain med øjeblikkelig virkning. Han kommer dog ikke til at være arbejdsløs ret længe. Han har nemlig fået et skifte i stand med Real Madrid. Et skifte, han længe har ønsket at realisere.

Neymar Brasilien

Endvidere kom det i de lokale, franske medier frem, at Neymar på det seneste slet ikke har været skadet, som mange ellers har troet, inklusiv cheftræneren Unai Emery. Således kan blandt andet Le Parisien berette om, at Neymar i stedet har opholdt sig i den spanske hovedstad, Madrid, for at finde frem til en aftale.

Det er lykkedes den franske avis, Ranslirpa, at få et interview med Neymar angående den mystiske situation.

– Det er korrekt forstået, at jeg slet ikke har været skadet. Jeg har befundet mig i Madrid, hvor jeg ad flere omgange har mødtes med klubbens præsident, Florentino Perez, så vi i fællesskab kunne nå frem til en aftale.

PSGs spanske træner, Unai Emery, er meget skuffet over Neymars attitude, men forstår imidlertid godt hans brændende ønske om at komme til Real Madrid.

– Jeg føler lidt, at jeg er blevet holdt for nar her. Jeg gav ham tillid nok til at vende hjem til Brasilien, så han kunne restituere sammen med venner og familie. Han valgte dog at lyve for mig i hele perioden. Men man kan ikke bebrejde ham. For hvem vil ikke gerne til Real Madrid?, afslutter Emery. Måske med et lille hint om, at han også har fået et tilbud derfra.

Neymar havde lidt over fire år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain.

Hos madrilenerne har han dog fået en kontrakt, som gælder helt frem til sommeren 2024.

Første gang han kan få debut for Real Madrid er i lokalopgøret mod Diego Simeones mandskab, Atletico Madrid.

Næste kamp for Real Madrid er ude mod Juventus i kvartfinalerne i Champions League. Da Neymar dog allerede har optrådt for PSG i Champions League i denne sæson, vil han ikke være til rådighed for Zinedine Zidane.

Ha’ en rigtig god 1. april!