Det er ikke altid klogt at investere i aktier. Det måtte den svenske superstjerne, Zlatan Ibrahimovic, nu sande, efter han med al sandsynlighed ikke kan komme med til VM i Rusland, da han har investeret i et bettingfirma.

Zlatan Sverige

Svenske Zlatan Ibrahimovic har nemlig investeret i bettingvirksomheden, Bethard Group. Det kan ende med at få sportslige konsekvenser for angriberen.

Således kan en aftale med bettingselskabet Bethard Group ende med at koste deltagelsen ved sommerens VM-slutrunde i Rusland for Zlatan Ibrahimovic.

Det skriver det svenske medie, Aftonbladet. Den svenske avis henviser i øvrigt til FIFAs etiske regelsæt. Det er dette sæt, som Zlatan Ibrahimovic menes at have overtrådt.

I kapitel 4, punkt 25, står der følgende i regelsættet:

  • Det er forbudt at deltage aktivt eller passivt i virksomheder, grupper, organisationer eller lignende, der markedsfører, leverer eller arrangerer begivenheder eller transaktioner vedrørende gambling.

Det svenske fodboldforbunds generalsekretær, Håkan Sjöstrand, ønsker ikke at kommentere på den givne sag vedrørende Zlatan Ibrahimovic. Han vil dog gerne forholde sig til FIFAs regler.

LÆS OGSÅ: Stjernespiller truer med at forlade Real Madrid: Han har tilbud fra Liverpool og Manchester United

– Ifølge FIFA’s regler og etiske kodeks må ingen spillere have direkte eller indirekte aktier i et bettingselskab, fortæller han til Aftonbladet.

Så sent som i sidste weekend, åbnede Zlatan Ibrahimovic ellers op for en mulig tilbagevenden til det svenske landshold. På et pressemøde i Los Angeles, blev han spurgt, hvorvidt han ville takke ja, hvis landstræner, Janne Andersson, henvendte sig.

– Jeg er meget stolt over at være svensk. Jeg er det nye Sverige. Jeg har sat Sverige på kortet. Folk ved, hvad Sverige er takket være mig.

LÆS OGSÅ: Blodbad: Ni spillere forlader Chelsea – det samme gør Antonio Conte

– Hvis han (Janne Andersson, red.) har brug for mig, og jeg ved, jeg kan gøre det, jeg vil gøre, og hvis jeg er 100 procent. Døren er åben, sagde den 36-årige angriber.

I 2016 besluttede Zlatan sig for at indstille sin aktive landsholdskarriere.

Mange svenskere havde nok håbet på at kunne se den målfarlige angriber i aktion for deres landshold igen, men indtil videre kommer det altså ikke til at ske.

LÆS OGSÅ: Vanvid: Manchester United klar med 1.480.000.000 kroner for Liverpools største stjerne