Liverpool FC og Manchester United er begge med i kapløbet om at hente Real Madrids playmaker, Marco Asensio. Det skriver det spanske medie, Don Balon.

Foto: Victor Carretero/Real Madrid via Getty Images

Det spanske medie, Don Balon, citeres af Daily Star for at skrive, at Asensio kan forlade Real Madrid i slutningen af denne sæson, efter han er blevet givet mindre og mindre spilletid af cheftræner Zinedine Zidane. Kantspilleren har i denne sæson fået 15 kampe, hvoraf de 10 af dem har været som indskifter.

Den samme artikel slår fast, at den 22-årige playmaker kædes sammen med et potentielt skifte til Premier League.

Asensio har desuden også fortalt Real Madrid, at de ikke skal hente nogle angribere denne sommer – selvom både Chelseas Eden Hazard og Liverpools Mohamed Salah rygtes dertil.

LÆS OGSÅ: Liverpool tæt på tysk midtbanespiller – Arsenal står dog klar til at spænde ben

Asensio har dog tilbud nok, såfremt han skulle beslutte sig for at forlade Real Madrid til sommer.

Således skulle Manchester United, Chelsea, Liverpool og PSG alle være klar til at tilbyde Asensio en kontrakt. Det skriver Don Balon.

Asensio og Real Madrid møder næste gang Atlético Madrid i en meget vigtig duel om andenpladsen. Det sker på søndag på Bernabeu.

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt for Liverpool: Stjernespiller meldes ude resten af sæsonen

Den tidligere Mallorca-spiller har scoret 20 mål i 79 kampe i alle turneringer for La Liga-giganterne, siden ankomsten fra Espanyol. Real Madrid gav dengang 25 millioner kroner for Asensio.

Han vandt både La Liga og Champions League i sin første sæson hos Real Madrid CF.

Manchester United er på udkig efter mere offensivt talent. Klubben hentede i januar måned Alexis Sánchez i Arsenal – men indtil videre har chileneren ikke præsteret på det forventede niveau.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her