En af de største stjerner hos Liverpool har imponeret siden han ankom til Anfield fra Roma for sølle 37 millioner pund sidste sommer.

Der er naturligvis tale om den egyptiske stjernespiller, Mohamed Salah, der har henrykt alt og alle siden ankomsten til Liverpool fra AS Roma i sommeren 2017.

Liverpools største stjerne

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Salah har vist sig som et værdifuldt inventar hos Liverpool-mandskab. Igennem hele sæsonen har han præsteret solidt på et ganske acceptabelt niveau, og det er der kommet 36 mål ud af. Det har naturligvis skabt interesse fra Europas største klubber.

Real Madrid har blandt andet været kædet sammen med den egyptiske landsholdsspiller, som fylder 26 år i juni, forud for sommerens transfervindue.

Men hvis man skal tro på de seneste artikler fra Spanien, så bør Los Blancos møde hård modstand fra en af Liverpools ærkerivaler, Manchester United.

LÆS OGSÅ: Avis: Liverpool vil skille sig af med seks spillere – se hvem her

Salah er #1 på Mourinhos liste – klar med £175 millioner

Ifølge det spanske medie, Don Balon, som er berømt og berygtet for sensationelle transferrygter, er Salah nu topprioritet på Mourinhos ønskeliste.

Mediet melder endvidere, at the Red Devils er villige til at betale så meget som 1,48 milliarder danske kroner, svarende til 175 millioner pund.

Umiddelbart vil Liverpool dog end ikke overveje at sælge Salah for et beløb lavere end det.

LÆS OGSÅ: Stjernespiller truer med at forlade Real Madrid: Han har tilbud fra Liverpool og Manchester United

Og det er højst usandsynligt, at en transfer mellem de to ærkerivaler overhovedet finder sted.

Hvorom alting er – med Real Madrid og Manchester United i indbyrdes fight om Premier Leagues topscorer – skal Liverpool nok forberede sig på en hård kamp for at få lov til at beholde deres største stjerne for tiden.

Den brasilianske playmaker, Philippe Coutinho, skiftede i januar måned til FC Barcelona for 142 millioner pund. Og endnu et rekordsalg er inden for rækkevidde, hvis de lader Salah gå.

LÆS OGSÅ: Liverpool tæt på tysk midtbanespiller – Arsenal står dog klar til at spænde ben

Don Balon tilføjer, at Real er overbeviste om, at Liverpool-spilleren gerne vil spille på Bernabeu. Hans længsel herfor vil derfor være afgørende for hans fremtid, mener de.

Men Uniteds økonomiske muskler er en trussel for Reals drømme. Mourinho vil shine mandskabet på Old Trafford op på denne sommer. Især efter exiten i ottendedelsfinalerne mod Sevilla, som var et hårdt slag ind i klubbens selvbevidsthed.

Liverpool på den anden side skal møde Manchester City senere i dag. Og Salah forventes at starte inde i det første opgør i Champions League-kvartfinalen, der bliver spillet på Anfield.

LÆS OGSÅ: Dårligt nyt for Liverpool: Stjernespiller meldes ude resten af sæsonen