Flere engelske medier melder idag, at Arsenals manager, Arsene Wenger er meget interesseret i Dortmund’s tyske stjerne, Marco Reus. Arsenals topprioriteter er ganske vidst spillere til den defensive midtbane, det centrale forsvar og angrebet, men hvis Wenger får mulighed for at hente Reus, så gør han det. 47416

Klubben er klar til at betale prisen for Marco Reus, som angiveligt skulle ligge på omkring 400-500 millioner kroner. Wenger er en stor beundrer af Reus’ kvaliteter og han ser ham som en perfekt spiller til det system, som Arsenal praktiserer.

En offensiv med, Reus, Özil, Sanchez og Giroud er nok noget de fleste Arsenal fans drømmer om og med de mange tyskere Arsenal har i truppen, så kunne Reus meget vel være interesseret i et skifte til klubben. Arsenal er ligeledes klar til at gøre ham til den bedst betalte spiller i klubben, hvilket formentlig også vil være særdeles attraktivt for Reus. Marco Reus har selv tidligere udtalt, at Arsenal er en klub han drømmer om og hans yndlingsspiller er Arsenals, Tomas Rosicky.