Talksport og L’Equipe melder begge to AS Monaco-spilleren Fabinho væk fra Monaco, såfremt det rigtige bud kommer til sommer.

Af Lasse D. Drescher

Den franske storklub AS Monaco har gang i en fantastisk sæson. De ligger nummer et i den franske Ligue 1. Monaco har for nyligt slået Manchester City ud af Champions League. AS Monaco skal i april i kamp mod Borussia Dortmund, i kampen om at komme videre til kvartfinalerne i Champions League.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Nu skriver Talksport dog at AS Monaco skulle være klar til at sælge den 23-årige brasilianer Fabinho. Den unge Monaco-profil har bevist at han både kan spille på back-positionerne, men også på den centrale midtbane.

Manchester-klubberne i kamp om AS Monaco-stjerne

De to Manchester-klubber har i en længere periode vist stor interesse, i den velspillende AS Monaco-stjerne. Det er dog ikke kun Talksport som mener at Fabinho kunne være på vej væk fra Monaco, når sommerens transfervindue åbner.

Det store franske medie L’Equipe skriver også, at Monaco skulle være klar på at sælge Fabinho. Såfremt der kommer et bud, som er stort nok i deres egen optik.

Læs også: Den nye Ronaldo: Real Madrid øjner fransk vidunderbarn i vanvidshandel