Den 21-årige AS Monaco-profil Thomas Lemar har i en længere tid været rygtet væk. Engelsk medie skriver nu at det forventes, at Thomas Lemar forlader AS Monaco til fordel for en af europas største klubber.

Af Lasse D. Drescher

AS Monaco har haft flere spiller som er blevert rygtet væk fra klubben. Dog er der også profiler som har forladt AS Monaco. Bakayoko og Bernardo Silva er to profiler fra sidste sæson, som i løbet af sommeren har skiftet til Premier League.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Thomas Lemar på 21 har været velspillende, og kantspilleren rygtes meget væk fra den franske storklub.  Der er stor interesse i Thomas Lemar fra Premier League-storklubber og en spansk gigant.

Det er ifølge det engelske medie Express Liverpool, Arsenal og FC Barcelona som viser stor interesse i Thomas Lemar. Det er dog i øjeblikket primært Liverpool og FC Barcelona, som viser størst interesse.

AS Monaco-profilen spillede i sidste sæson 55 kampe for den franske klub. Det blev til 17 assist og 14 mål, for den unge kantspiller. Det er en solid statistik for en kantspiller understreger det engelske medie.

Der er tale om at Thomas Lemar til koste omkring 685.000.000 kroner, at hente væk fra den franske storklub AS Monaco. Express skriver at Thomas Lemar forventes at forlade Ligue 1-storklubben.

Hvor ser vi den franske kantspiller i næste sæson?

Dog er der tvivl om hvor Thomas Lemar egentlig selv ønsker at spille. Dog skriver Express at Thomas Lemar ifølge nogle rygter forventes, at følge efter nogle af holdkammeraterne til Premier League.

Læs også: Sampdoria-profil forventes at skifte til Premier League