Den 23-årige Sampdoria-midtbanespiller Dennis Praet rygtes endnu engang væk, og det forventes der falder en handel på plads i løbet af de næste tre døgn. Der er interesse i den belgiske midtbanespiller fra to Premier League-klubber.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at Manchester United møder modstand i kampen om Sampdoria-spiller. Serie A-spilleren som rygtes mod Premier League, er ifølge det italienske medie den belgiske midtbanespiller Dennis Praet.

(Photo by Paolo Rattini/Getty Images)

Den 23-årige belgiske midtbanespiller har været velspillende for Sampdoria. Det er formentlig også derfor, at Premier League-klubberne har fået øjnene op for den unge Sampdoria-midtbanespiller.

Klubben som ifølge Calciomercato også jagter den 23-årige midtbanespiller, er Premier League-klubben Newcastle. Det italienske medie skriver samtidig at der formentlig falder en handel på plads, i løbet af de næste tre døgn.

Prisen på den belgiske midtbanespiller Dennis Praet, forventes at ligge på omkring 185.000.000 kroner. Calciomercato understreger samtidig at Praet bør overveje hvor han ønsker at fortsætte karrieren nøje.

Hvor bør belgieren fortsætter karrieren?

Det er formentlig fordi at Dennis Praet enten kan blive hos Sampdoria, og fortsætte den solide udvikling. Samtidig med at belgieren formentlig kan få meget spilletid hos Newcastle, og derfor også udvikle sig der.

Manchester United derimod er en af Premier League-giganterne og derfor vil det blive svært, at få spilletid. Derfor mener Calciomercato ikke at et skifte til Manchester Unied, ville være den bedste løsning for den 23-årige belgier.

Læs også: Chok: Chamberlain afviser Arsenal, Liverpool og Chelsea – vil i stedet til La Liga