Monaco-stjernen Thomas Lemar rygtes endnu engang væk fra Ligue 1-storklubben. Der er stor interesse fra to London-storklubber.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Telegraph skriver, at Premier League-storklubben Chelsea jagter AS Monaco-stjerne. Det er den franske 22-årige midtbanespiller Thomas Lemar, som rygtes mod den engelske storklub.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Thomas Lemar har i den seneste lange periode, været rygtet mod en af Chelseas konkurrenter i Premier League. Det har været Arsenal som har haft kikkerten indstillet på Thomas Lemar i lang tid, men det er ikke endt ud i en afsluttet handel.

Chelsea står ifølge det engelske medie klar med en stor sum penge, i jagten på Thomas Lemar. Det forventes at AS Monaco vil kræve omkring 675.000.000 kroner, for den franske kreative midtbanespiller.

Det meldes at Chelsea er klar, til at betale det forventede beløb som Monaco kræver. Det forventes også at Thomas Lemar formentlig skal til at forlade AS Monaco, hvis han vil holde fast i sit nuværende gennembrud.

Monaco er stadig med i toppen af Ligue 1, men de dominerer ikke på samme måde som de formåede i sidste sæson. Samtidig med at det har været en ret katastrofal sæson i Champions League.

Er det på tide for franskmanden, at rejse ud af landet?

AS Monaco sluttede sidst i en gruppe mod FC Porto, Besiktas og RB Leipzig fra Bundesligaen. AS Monaco formåede kun at få to point i løbet af seks kampe, og deres målforskel endte på -10. Det har overrasket mange at det egentlig er gået så skidt for Monaco i Champions League.

Det meldes ifølge The Telegraph at Chelsea er ret alene i øjeblikket, i jagten på den franske Monaco-stjerne. Da det forventes at Arsenal måske stadig har lidt interesse, men de formår bare ikke at slå igennem og vise de virkelig har interesse i Lemar.

Læs også: Krig: Premier League-giganter jagter Juventus-stjerne