Juventus-profilen Alex Sandro rygtes endnu engang væk fra Juventus. Der er stor interesse fra to Premier League-storklubber, skriver det engelske medie The Sun. 

Af Lasse D. Drescher

Den 26-årige Juventus-stjerne Alex Sandro, rygtes endnu engang væk fra den italienske storklub. Der er ifølge The Sun stor interesse i den brasilianske venstreback, fra Premier League-storklubberne Manchester United og Chelsea.

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Juventus-profilen har været super velspillende, i løbet af den seneste lange periode. Det er formentlig også derfor at der i en længere tid, har været stor interesse i den brasilianske Juventus-forsvarsspiller.

Prisen på Juventus-profilen ligger ifølge mediet, på omkring 675.000.000 kroner. Det er rigtig mange penge, og der er tvivl om hvor vidt de to klubber vil tilbyde Juventus så mange millioner, for Alex Sandro.

The Sun skriver at det er Chelsea, som er i førersædet i jagten på Alex Sandro. Dog må det samtidig understreges at Chelsea faktisk har en super velspillende venstreback, i klubben på nuværende tidspunkt.

Spilleren som Chelsea har i truppen på nuværende tidspunkt, er den 26-årige spanske venstreback Marcos Alonso. Alonso er ifølge de fleste blandt Premier Leagues bedste venstrebacks, og måske også blandt verdens bedste.

Hvem har mest brug for Juventus-profilen?

Derfor er der meget stor tvivl om hvor vidt Chelsea egentlig bør, overveje at sikre sig Alex Sandro. Eftersom at de jo har Marcos Alonso. Manchester United derimod har formentlig mere brug for en ny venstreback.

Da det forventes at José Mourinho vil skille sig af med Matteo Darmian og Luke Shaw, i løbet af januars transfervindue. Dog skriver The Sun at der er lidt tvivl om, hvor vidt José Mourinho har planer om at bruge så mange millioner, på en venstreback som Alex Sandro.

En mulig kandidat til venstrebacken hos Manchester United, kunne være Tottenham-forsvarsspilleren Danny Rose. Den engelske venstreback har i en længere periode været rygtet mod netop Manchester United.

Læs også: Premier League-storklub jagter Sevilla-profil