Sevilla-spilleren Steven N’Zonzi rygtes ifølge engelsk medie væk, fra den spanske klub. Der er stor interesse specielt fra Premier League-storklubben Arsenal, og det har de haft i en længere periode.

Af Lasse D. Drescher

Mediet Tribal Football skriver at Arsenal jagter Sevilla-profil. Det meldes at Premier League-storklubben vil forsøge at sikre sig Steven N’Zonzi i løbet af januars transfervindue. Den 28-årige har i en længere tid været rygtet væk fra Sevilla.

(Photo by Aitor Alcalde Colomer/Getty Images)

Den store franske midtbanespiller har været velspillende, men i den seneste periode har N’Zonzi været frosset ud af holdet. Derfor forventes det at Steven N’Zonzi er på vej væk, fra den spanske storklub.

Sevilla-midtbanespilleren har ifølge mediet en frikøbsklausul, på omkring 295.000.000 kroner. Det meldes at Premier League-storklubben Arsenal, har planer om at sikre sig den franske defensive spiller i løbet af januar.

Tribal Football skriver samtidig at Sevilla forsøgte at få Steven N’Zonzi solgt, i løbet af sommerens transfervindue. Men det endte ikke ud i et skifte for franskmanden, væk fra den spanske storklub.

Var det et harmløst London-visit N’Zonzi havde?

I løbet af sommeren var Steven N’Zonzi også rygtet mod Arsenal, og han blev endda spottet i London. Der var flere som forventede at N’Zonzi, formentlig var tæt på at skifte til Arsenal, men de to klubber nåede ikke til enighed.

Den 28-årige franskmand udtalte dog at hans visit i London, var for at besøge hans søn. Dog mener det engelske medie ikke, at det helt passer. Da de tror der var mere end blot et visit, i Steven N’Zonzis tur til London.

Til sidst melder mediet også at Everton også har interesse i Sevilla-midtbanespilleren. Men det forventes ifølge mediet, at Steven N’Zonzi formentlig foretrækker at spille for Arsenal, frem for Premier League-konkurrenten Everton.

Arsenal er nemlig som sådan en større klub end Everton, hvis man kigger på de to klubbers deltagelse i europæisk fodbold, i de seneste par sæsoner.

Læs også: Keylor Navas-erstatningen er fundet