Den spanske målmand Kepa Arrizabalaga rygtes væk fra Atheltic Bilbao, og mod to europæiske storklubber. Der er ifølge mediet størst interesse fra den spanske storklub Real Madrid.

Af Lasse D. Drescher

Den 23-årige spanske målmand Kepa Arrizabalaga rygtes væk, fra den spanske klub Atheltic Bilbao. Der er ifølge IBtimes stor interesse fra den spanske storklub Real Madrid, og den italienske storklub Juventus.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Det meldes at Kepa Arrizabalaga formentlig kunne være et emne for Juventus, da Gianluigi Buffon efterhånden er blevet en ældre herre. Dog forventes det stadig at Buffon har nogle sæsoner tilbage i benene.

Real Madrid har i modsætning til Juventus været på udkig, efter en ny målmand i en længere periode. Dog er det stadig ikke fuldstændig tydeligt, men Real Madrid ønsker bare at erstatte Keylor Navas i buret.

Det meldes ifølge mediet at Athletic Bilbao-målmanden formentlig koster omkring 185.000.000 kroner, at hente væk fra den spanske klub. Real Madrid er ifølge mediet favoritter, da det ikke er helt sikkert at Juventus vil sikre sig Arrizabalaga.

Forsøger Real Madrid for alvor i januar?

Det spanske medie Marca skriver endda, at Real Madrid formentlig vil forsøge at sikre sig Kepa Arrizabalaga i januars transfervindue. Den spanske Atheltic-målmand har flere gange vist at han er en vigtig brik, på holdet.

Kepa Arrizabalaga har også stået på mål en del i landskampene for det spanske U-21-landshold. Det er for alvor i de seneste par sæsoner, at den 23-årige målmand har fået sit gennembrud hos Athletic Bilbao.

Kepa Arrizabalaga er for første gang i hans fodboldkarriere, blevet udtaget til det spanske A-landshold. Det skete i løbet af denne sæson, og det er et stort skridt for den spanske målmand, men også et tydeligt tegn på at Kepa udvikler sig meget.

Læs også: Champions League-guide: Disse hold kan kvalificere sig til knockout-fasen og disse resultater skal de bruge for at det lykkedes