AS Monaco-stjernen Fabinho er ifølge flere medier tæt, på et skifte væk fra den franske storklub. Destinationen Fabinho forventes at skrive under med, er Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Manchester United har været sat i forbindelse med rigtig mange spillere. Specielt flere spillere fra Ligue 1-storklubben AS Monaco er blevet rygtet, mod Premier Legue-storklubben Manchester United.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Den 23-årige Monaco-profil Fabinho, rygtes ifølge 101greatgoals endnu engang mod Manchester United. Den velspillende brasilianer forventes ifølge mediet at skfite til Manchester United, i løbet af transfervinduet.

AS Monaco har allerede sagt farvel til den portugisiske kreatør Bernardo Silva. Den 22-årige portugiser har underskrevet en kontrakt med den anden Manchester-klub, nemlig Manchester City.

I den netop afsluttede sæson har Fabinho spillet 53 kampe for den franske storklub, i alle turneringer. Det er samtidig blevet til 10 scoringer og fire assist. AS Monaco formåede samtidig at vinde Ligue 1-trofæet.

Det velkendte spanske medie Marca skriver, at Manchester United skulle være meget tæt på at sikre sig den 23-årige brasilianer. Der er dog ingen specifikke informationer, som gør at Marca mener United er tæt på at sikre sig Fabinho.

Er AS Monaco-profilen de mange millioner værd?

AS Monaco-stjernen Fabinho har kontrakt med AS Monaco frem til 2021, og derfor forventes det at brasilianeren bliver meget dyr at hente væk fra Monaco. Det franske medie L’Equipe mener United skal betale omkring 370.000.000 kroner for at få fat i Fabinho.

101greatgoals skriver samtidig at Fabinho formentlig kan blive fast mand hos Manchester United, såfremt skiftet bliver en realitet. Samtidig med at den brasilianske Monaco-profil kan bruges på flere positioner.

Fabinho er hos AS Monaco blevet brugt på højrebacken og den defensive midtbane. Det vil samtidig give José Mourinho flere muligheder, til at stille i stærkeste opstilling.

Læs også: Skandale: Barcelona-spiller i slagsmål og smidt ud af landsholdet