Den unge AS Monaco-stjerne Thomas Lemar har i en længere stund været rygtet mod Arsenal. Nu melder engelsk medie dog, at Thomas Lemar skulle ønske et skifte til Premier League-storklubben Manchester United.

Af Lasse D. Drescher

Daily Mirror skriver at AS Monaco-stjernen Thomas Lemar endnu engang rygtes væk fra den franske storklub. Nu meldes det at Thomas Lemar har mod på at skifte til Premier League-storklub, det er bare ikke Arsenal.

(Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

Premier League-storklubben som Thomas Lemar ønsker at skrive under med, er ifølge det engelske medie Manchester United. Det tyder ifølge Mirror på at Arsenal har mistet muligheden, til at sikre sig den unge franskmand.

Det tyder samtidig lidt på at Manchester United har droppet interessen i Inter Milan-stjernen Ivan Perisic. Den 28-årige kroatiske kantspiller kunne ifølge Mirror ikke afgøre hvad han ønskede, og derfor har Manchester United formentlig fundet sig en ny.

Prisen på den 21-årige franske kantspiller Thomas Lemar, ligger ifølge Daily Mirror på omkring 445.000.000 kroner.

Starter spekulationerne snart?

Det må også understreges at når en spiller går ud og afsløre, at han ønsker at skifte til en bestemt destination. Så giver det nyt håb til klubben som jagten spilleren, men samtidig kan det skabe en konflikt i spillerens nuværende klub.

Hvor vidt der kommer til at ske noget af det i Monaco, ved ingen endnu. Men der kommer da nok nogle spekulationer, om hvor den unge AS Monaco-stjerne fortsætter karrieren henne.

Læs også: Bayern-spiller rygtes mod Premier League-storklubber