Den erfarne AS Roma-angriber Edin Dzeko, rygtes ifølge Tranfertavern mod Everton. Mediet mener Dzeko kunne være en solid erstatning, for superstjernen Romelu Lukaku.

Af Lasse D. Drescher

Premier League-klubben Everton har tidligere på sommeren solgt den belgiske stjerne, Romelu Lukaku for et stort beløb. Everton har allerede hentet omkring otte spillere ind, formentlig for nogle af pengene de modtog for Lukaku.

(Photo by Marco Rosi/Getty Images)

Romelu Lukaku har skrevet under med Premier League-storklubben Manchester United. Nu giver Transfertavern deres bud på hvilken angriber, Ronald Koeman bør overveje at hente til Everton som erstatning for Lukaku.

Det er den 31-årige AS Roma-angriber Edin Dzeko, som tidligere har spillet i Premier League. Dzeko befandt sig hos Manchester City, og nu mener det engelske medie at Koeman bør hente angriberen til Everton.

Tavern understreger at de godt er klar over, at Edin Dzeko er oppe i årene. Dog viser den solide angriber hele tiden, at han har målnæse. Dzeko var i sidste sæson i toppen af Serie A’s topscorerliste, i den seneste sæson.

Kan Roma-angriberen være solid for Everton?

Mediet ved dog ikke hvad AS Roma formentlig vil kræve for Edin Dzeko, såfremt denne handle komme på tale. Everton har nemlig brug for en sikker og solid angriber, som hver sæson laver nogle mål.

Læs også: Chelseas nye stjerner: Dét motiverer mig