Chelsea satte klubrekord, da de hentede Alvaro Morata i Real Madrid for hele 58 millioner pund. Sådan et beløb forpligter naturligvis, og hver en bold vil blive observeret af kritikerne.

LONDON, ENGLAND – AUGUST 06: Alvaro Morata of Chelsea misses his penalty during the penalty shoot out in the The FA Community Shield final between Chelsea and Arsenal at Wembley Stadium on August 6, 2017 in London, England. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

I sin debut for Chelsea var Morata en del af det hold, som tabte Community Shield-opgøret mod Arsenal. Kritikken af nyindkøbet er dog allerede begyndt:

-Jeg har spillet to venskabskampe, 15 officielle minutter og misset et straffespark. Kritikerne dræber mig allerede, så jeg ved, hvad der venter, siger Morata til Marca.

LÆS OGSÅ: Conte: – Jeg ønsker ikke sympati!

-Det er den pris, man må betale for sådan en stor transfer. Det er noget, der motiverer mig og får mig til at arbejde hårdere hver dag. Jeg ved, at dobbelt så mange kigger på mig nu.

LÆS OGSÅ: Medie: PSG stepper op i kampen om Alexis

Derudover fortæller Morata også til det spanske medie, at han allerede er begyndt at vænne sig til den nye spillestil, Antonio Conte udøver i Chelsea.

Morata er en af de spillere, der har kostet utrolige summer for de store klubber denne sommer. Foruden Neymars rekordskifte lander Morata også højt, når det handler om dyre indkøb i dette transfervindue, og det med de dyre indkøb, er nok en trend, der ikke lige går af mode med det samme.