Antonio Conte har udtalt, at han ikke er på udkig efter sympati fra andre trænere over den manglende bredde i Chelseas trup. Derudover forsvarer italieneren også beslutningen om at låne spillere, der var på vej til at bryde igennem, ud til andre klubber.

LONDON, ENGLAND – DECEMBER 17: Chelsea manager Antonio Conte before the Premier League match between Crystal Palace and Chelsea at Selhurst Park on December 17, 2016 in London, England. (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Chelsea sparker deres Premier League-sæson i gang hjemme mod Burnley lørdag med en trup, der indeholder 24 mænd, heriblandt den suspenderede Diego Costa, et væld af uerfarne ungdomsspillere, samt Eden Hazard og Tiemoue Bakayoko, der begge har misset en stor del af optakten forud for denne sæson.

Pedro Rodriguez er også ukampdygtig. Han er ikke kommet sig efter den skade, han pådrog sig i søndagens Community Shield-nederlag mod Arsenal.

Loïc Rémy er ikke i Contes planer, mens Kenedy forventes at forlade Stamford Bridge på en lejeaftale i den nærmeste fremtid.

LÆS OGSÅ: SønderjyskE har knækket koden: Her er opskriften på at undgå tilskuerkrise

Dermed er antallet af Chelsea-spillere på udlån altså nu oppe på 27, men det mener Arsene Wenger ikke er noget problem:

-Det er deres eget valg. De kan bare vælge at kalde nogle af disse spillere tilbage igen.

Conte er dog heller ikke på udkig efter sympati hos andre trænere:

-Jeg er ikke på udkig efter sympati fra andre trænere. Jeg mener, vi har en bred nok trup til at kunne begå os i toppen af denne liga.

LÆS OGSÅ: Morten Bruun: Sådan ender top seks i Premier League